onsdag 27 maj 2015

Fenix

Morgonen började med ugnsöppning!
Blev nöjd med det mesta. 


Blommorna ska monteras på järnpinnar men det får bli om några veckor för vi ska åka till USA och hälsa på vår dotter som varit där sen slutet av augusti förra året.

När ugnen var tömd åkte jag med välpackad bil till Fenix gymnasium i Vaggeryd för att undervisa i keramik. Så roligt!!! Duktiga killar och en tjej testade på att dreja med fina resultat. Kanske blir det fler tillfälle i höst, vi får se! 

Dyrbar last i bilen hem!


Efter det blev det en pratstund på Ritz konditori med syskonen Bokinge om idéer framöver, livet är spännande! Hem en sväng och klippte gräset eftersom det var uppehåll (alltid nåt att glädjas åt denna vår) och sen bar det av till Helenas Ateljé och lämna min keramik som ska till Byarum nästa vecka. Vi är ju inte hemma när det ska packas upp så det är härligt med vänner som ställer upp. 

Trodde nog att den skulle bli en stunds avkoppling på kvälls kvisten men ack nej. Kossorna skulle byta hage och det funkade rätt ok men vi upptäckte att en ko mådde dåligt så vi fick tillkalla veterinär och när vi väl fått in kossan för undersökning så var kossans kalv på rymmen. Trodde vi iaf! Letade i en timme och till slut låg den på ett ställe vi gått förbi massa gånger. Nu ska ja sova och hoppas att jag slipper drömma om kossor! Långt inlägg idag men men! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar